Select the search type
 • Nettsted 
 • Internett
 
Søk
 • LadyCup free accessories
 • New LadyCup French Fuchsia
 • New LadyCup French Fuchsia
 • Protective cotton face masks
LadyCup.tv Sertifisert system kvalitetsstyring – LadyCup er produsert utelukkende av medisinsk silikon i EU

Partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton B’O Baby clothes 4 Baby Teething ring

Munnbind til engangsbruk / Respirator KN95 (FFP2)

Munnbind til engangsbruk

Munnbindet er beregnet på å beskytte omgivelsene, slik at en begrenser sykdomsspredning til en annen person gjennom dråpesmitte. Munnbindet beskytter ikke mot smitte eller virus, men reduserer primært spredningen av disse. Generelt sett reduserer munnbindet faren for å bli smittet med 2,5×. Munnbindet er ikke beregnet på å brukes mer enn én enkelt gang.

CE-sertifisering. Pakket i beskyttende emballasje.

Munnbind til engangsbruk

Informasjon ang. bruk av munnbind

 • Før du setter munnbidet på, så gjør hendene rene med en desinfiserende gel som er produsert av en base av alkohol til bruk på hender eller ved hjelp av varmt vann og såpe
 • Dekk munnen og nesen med munnbindet og sjekk at det mellom ansiktet og munnbindet ikke er noe mellomrom
 • I det øyeblikket du har fått på deg munnbindet, så sørg for at du ikke tar på det; skulle du likevel komme borti det, så gjør hendene rene med en desinfiserende gel som er produsert av en base av alkohol til bruk på hender eller ved hjelp av varmt vann og såpeli
 • Skift munnbindet ut med et nytt i det øyeblikket det er fuktig, og bruk ikke engangsmunnbind gjentatte ganger
 • Framgangsmåte når du skal ta av deg munnbindet: Ta munnbindet av bakfra (berør ikke munnbindets framre deler). Kast munnbindet med en gang opp i en søppelbøtte som kan lukkes med lokk. Gjør hendene rene med en desinfiserende gel som er produsert av en base av alkohol til bruk på hender eller ved hjelp av varmt vann og såpe

Respirator KN95 (FFP2)

4-lagsrespirator KN95 som egner seg til hverdagsbeskyttelse.

Vernenorm KN95 svarer til EU-norm FFP2/amerikansk norm N95.

Overflaten består av antifestende stoff av typen 50G, mens lag nr. 2 er bomull av typen 45G, beregnet på varm luft, det tredje laget er filtrerende materiale av typen 30G KN, mens innerlaget består av antifestende stoff av typen 30G PP.

Respirator KN95

Respiratoren fanger opp 95% av de ytre partiklene. Egnet som beskyttelse mot virus og bakterier. Vern mot ikke-giftige faste partikler og væskepartikler. Fanger opp aerosoler, støv- og smogpartikler eller pollen.

Laget av et trygt materiale av høy kvalitet som reduserer faren for hudirritasjon.

Beregnet på bruk én enkelt gang (min. over en tidsperiode på seks timer).

Levetid og effektivitet avhenger av bruksformål. Ved ekstra stor fuktighet blir effektiviteten mindre, derfor anbefaler vi å beskytte respiratoren mot fuktighet.

Informasjon om bruk av respirator

Skift i følgende tilfeller ut respiratoren:

 • Motstanden under pusting har økt betraktelig.
 • Respiratoren er skadet eller ødelagt.
 • Respiratoren sitter ikke tett mot ansiktet.
 • Respiratoren er forurenset.
 • Respiratoren har vært i bruk allerede.

Respirator KN95, som likner på den amerikanske sertifiseringen N95 og EU-sertifiseringen FFP2. KN95 is a professional industrial norm, which specifies that the given respirator provides the intended effectiveness of the filtration of 95% of particles with a mean weight diameter of 0.3 micrometres.

Respiratoren er på sitt mest effektive kun såframt den benyttes i kombinasjon med hyppig rengjøring av hendene med en desinfiserende gel som er produsert av en base av alkohol til bruk på hender eller ved hjelp av varmt vann og såpe.

Ansiktsrespiratoren er ikke beregnet på å brukes mer enn én enkelt gang. Dersom din respirator er skadet eller forurenset eller dersom det etterhvert blir vanskeligere å puste via respiratoren, bør du ta av deg respiratoren, avhende den på trygg måte og skifte den ut med en ny. Med trygg avhending menes det å legge respiratoren i en plastpose og kaste den i søppelet.

Kan jeg bruke munnbindet/respiratoren flere ganger?

Munnbindet/respiratoren må skiftes ut så snart det/den blir fuktig av slim eller andre kroppsvæsker, ettersom det/den da mister sine beskyttende egenskaper. Bruk aldri munnbindet/respiratoren gjentatte ganger, vask det/den ikke og desinfiser det/den heller ikke. Det er forbudt å dele på å bruke det samme munnbindet/den samme respiratoren med andre personer.

WDe som arbeider innenfor andre sektorer og fagfelt bruker til vanlig respirator KN95 i flere timer sammenhengende. Erfaringene fra disse måtene å bruke den på, viser at respiratoren kan fungere innenfor en ramme av den utformingen den er spesifisert for over en periode på åtte timers uavbrutt eller avbrutt bruk.

Hvor lenge du kan benytte respirator KN95, avhenger av hva du gjør konkret og hvor lenge du går med respiratoren i løpet av en dag. Ideelt sett bør respiratoren til engangsbruk skiftes ut hver dag.

Beskytter respirator KN95 mot virus?

Respiratoren er beregnet på å beskytte den personen som bruker den mot små partikler i luften som kan inneholde virus. Generelt sett regnes respiratorer for å være langt mer effektive midler til beskyttelse mot influensavirus, sammenliknet med et vanlig munnbind til bruk på ansiktet.

Visa MasterCard PayPal JCB
partners Stand with LadyP LadyPad – 70% organic bamboo and 30% certified organic cotton
facebook twitter youtube instagram google+ pinterest   LadyP LadyPad LadyCup